Halloween | 4 gruopvækkende spil til en uhyggelig højtid

Halloween

Halloween er lige om hjørnet, og med det også en masse spøg og skæmt. Hvad der dog desværre ikke er en spøg, er at Corona fortsat hærger verden over, og sætter en gevaldig dæmper på stemningen. Den slags er der heldigvis råd for, hvis man er gamer. Man kan nemlig bare droppe trick or treat og i stedet fordybe sig i disse 4 fede spil som er perfekte til højtiden!

Amnesia: Rebirth (PC, PS4)

Amnesia er efterhånden en veletableret franchise inde for horror genren, og på trods af en længere pause siden seriens sidste titel, som kom tilbage i 2013, er de nu tilbage i fuld flor. Amnesia: Rebirth hedder det, og på klassisk Amnesia-manér indeholder det sit ikoniske psykologiske horror design som får dig til at frygte hver eneste lille kringelkrog du kommer forbi. Du spiller som den unge Tasi, der er fanget i den Algeriske ørken uden nogen anelse om hvordan hun er havnet der. Er du i stand til at finde ledetrådene der forklarer hvad der skete, og slippe væk, eller vil væsenerne i mørket fange dig før det er for sent! Spillet er selvskrevet til en skummel omgang Halloween hygge!

Halloween

Remothered: Broken Porcelain (PC, Switch, PS4, Xbox)

Remothered er fyldt til bristepunktet med et hæsblæsende og skummelt univers. Denne klassiske horror serie er vendt tilbage, med nye opdateringer. Remothered: Porcelain tager kultspillet og giver det en moderne makeover så et nyt og uprøvet publikum kan få lov til at blive skræmt fra vid og sans. Opdag hemmelighederne i Ashmann Inn og historien bag dens skumle stalkere, som kun vil have fingre i dig. Lær hvornår du skal snige dig og ikke mindst hvornår du skal løbe for livet! En fremragende survival horror oplevelse som passer perfekt til en mørk og stormfuld oktobernat.

Halloween

Mere i humør til retro gaming? her er 5 klassikere der stadig holder den dag i dag!

 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope (PC, PS4, Xbox)

Leder du efter en god og uhyggelig Halloween-værdig historie, så er The Dark Pictures Anthology lige det du mangler. Spillet dukkede op sidste år, med historien ‘Man of Medan’ og nu udkommer anden historie i dette interaktive narrativ, kaldet ‘Little Hope’, som fokuserer på fire studerende som er strandet i en mystisk by efter at deres bus går i stykker. Imens man desperat leder efter en vej ud af byen, bliver man hjemsøgt af horrible minder fra fortidens skygger. Lykkes det dig at samle mod sammen og spille spillet, er du garanteret en gruopvækkende Halloween oplevelse.

Halloween

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest (PC)

Heart of the Forest – første spil baseret på Werewolf:The Apocalypse – Er ude nu og er et spil med et bredt narrativ som er inspireret af virkelige hændelser. Du spiller som den unge Maia der rejser til Polen for at opspore hendes families aner. Her finder hun dog gamle familiehemmeligheder som havde bedst af at blive glemt for altid! Ved at bruge en smuk collage-inspireret stilart og et system der analyserer og definerer hvilken type varulv du er, er dette spil for dem der søger en dybere fortælling at fordybe sig i henover Halloween.

Halloween

Udover disse 4 unikke spiloplevelser, er der naturligvis også en masse andre spil som enten er oplagte til Halloween, eller som afholder halloween events. Alt dette har gameinformer.com heldigvis en udførlig liste over, som du kan kigge nærmere på hvis du er interesseret i at få det maksimale ud af uhyggen!