Ny Call of Duty Patch 1.28 lader dig gøre spillet mindre

Call of Duty

Patch 1.28 er som sendt fra himlen

Call of Duty: Modern Warfare har fået en ny patch, som lader PC lagringssystemer verden over, drage et lettelsens suk. Endelig er der nemlig blevet lavet en patch som lader dig specificere hvad du vil have installeret af selve spillet.

1.28, der netop er landet, lader det pladsædende monster der er Call of Duty: Modern Warfare blive barberet ned til kun de funktioner du rent faktisk ønsker at bruge. Patchen lader dig nemlig vælge mellem spillets modes, så du selv er herre over hvilke du vil have installeret. Production Director Paul Haile annoncerede selv dette på sin twitterprofil i går, forud for frigivelsen af patchen.

Et overraskende stort spil – næsten da

Da spillet tidligere på måneden blev så stort at det ikke længere kunne være på en 250GB SSD, kom det bag på de fleste. Spillet der allerede fyldte overraskende enorme 175GB ved launch kunne åbenbart godt blive større. Tager man dog i betragtning at spillet består af både Campaign mode, Co-op mode og en indbygget Battle Royale i Warzone, kommer det dog nok ikke som det store overraskelse at spillet er vokset sig så enormt som det er. Dette kunne konsolspillere nogenlunde planlægge sig ud af, da de i et stykke tid nu har kunnet installere én mode ad gangen. Denne feature er dog gået PC spilleres næse forbi, som følge af spillets flytning fra Steam til Battlenet.

Call of Duty

Modern Warfare udgav for nyligt season 6, som blandt andet gav adgang til kørsel i undergrundsbaner, en flagermus kaldet Edward (jep, du læste rigtigt) og ikke mindst en overpowered dræbermaskine af en sniper. Sidstnævnte skulle dog gerne være blevet nerfet gevaldigt!