Worms Rumble | Crossplay beta tilgængelig fra 6. november

Worms Rumble

Team17 har offentliggjort en masse nyt om Worms Rumble

Torsdag d. 8 oktober kunne Team17 offentliggøre en lang række nyheder i forbindelse med deres nært forestående udgivelse af spillet Worms Rumble. Denne nyeste installation i den prisvindende franchise om de skydegale små orme, bliver tilgængelig i betaversion på henholdsvis PC og Playstation fra d. 6 november, i en crossplay udgave mellem de to platforme. Udgivelsen af det færdige spil forventes at lande på både PS4, PS5 og PC, i december.

Denne seneste udgave af Worms kommer til at bestå af hurtige og hektiske kampe for op til 32 spillere per kamp, på tværs af forskellige game modes så som Deathmatch og holdkampe. Du kan desuden nu forudbestilles Worms Rumble på Steam, for $14.99/£10.99/€14.99, hvilket giver adgang til den såkaldte ”New Challenger”-pakke som har en lang række kosmetiske items.

Har du prøvet Apex Legends crossplay beta endnu? Hvis ikke så kig med her!

 

Nyt map offentliggjort

Udover offentliggørelsen af crossplay beta og forudbestilling på Steam, er der også offentliggjort et nyt map som vil være tilgængeligt ved launch i december. mappet hedder ”Portal Park” og er et map der har en magisk portal som på dramatisk vis kan forandre omgivelserne. Derudover vil der også være undergrundsbaner så man hurtigt og effektivt kan rejse rundt på mappet.

Offentliggørelsen af ”Portal Park” kommer i kølvandet på offentliggørelsen af mappet ”Missile Mall” i sommers, som foregår i et enormt shoppingcenter komplet med bomber og missiler. Derudover vil der også være fan favorit gadgets som grapple guns og jet packs.

I vanlig Battle Royale stil vil der desuden være adgang til et overflødighedshorn af cosmetics. Blandt andet outfits, skins, våbenskins og spiller bannere.

Worms Rumble

Worms Rumble i highligts

Så hvad kan man som spillere egentlig forvente af Worms Rumble? Team17 har forsøgt at koge spille ned til et par stikord. Lyder det som noget for dig og dine venner?

  • Worms Rumble bliver en hektisk real-time 32-spiller actionnedsmeltning. Det bliver desuden det første spil i Worms franchisen til at introducere real-time-strategi i sit gameplay.
  • Crossplay på tværs af PS4, PS5 og PC giver en endnu større spillergruppe og endnu større mulighed for at vise dit værd på tværs af alle platforme.
  • Skræddersy din worm til at se ud præcis som du vil, med en lang række cosmetic items. Alt fra outfits, hatte, skins og skins til dine våben. Kun fantasien sætter grænser.
  • Hold øje med kasserne! Kasser med våben og fede items så som Bazookaer, rifler og holy hand grenades vil være spredt på tværs af banerne, for at give kampene lidt ekstra krydderi.

Worms Rumble

Jubilæumsår for en spillegende

Worms Rumble kommer til at gå i beta blot få dage før franchisen kan fejre sit 25 års jubilæum og cirka en måned før Team17 rammer sit 30 års jubilæum. Team17 har gennem årene produceret over 100 spil, som på mange måder indkapsler ånden i Indy spil segmentet. Udover det ikoniske Worms, har firmaet også været inde over spil som Overcooked!, Yoku’s Island Express, Yooka-Laylee og The Escapists spillene.