Week 6 challenge | Sådan får du dit Wolverine Fortnite skin

Wolverine

Fortnite har et specielt Wolverine skin i Season 4 battle pass.

Spillere bliver nødt til at klare adskillige challenges i denne sæson for at låse op for det nye Wolverine skin. Når spillere har klaret disse challenges vil de være i stand til at gå i gang med Wolverine’s specielle Awakening Challenges, som kan låse op for en speciel emote til karakteren. Du vil under ingen omstændigheder gå glip af muligheden for at besejre denne legendariske superhelt. Men er du klar til at løfte opgaven?

 

Apex Legends crossplay beta er live! Skal du være med?

 

Sådan låser du op for Wolverine skins

Fortnite’s Wolverine skins kommer i forskellige udgaver. En standardudgave med hans vanlige gule og blå heldragt, samt en ‘Classic’ udgave med en rød og gul dragt. Du kan desuden låse op for en speciel loading screen, ryg bling, skins til våben, ikon, glider og harvest tool. Alt sammen ved at klare de ugentlige Wolveringe challenges. Der er flere af dem som du bliver nødt til at klare, men de fleste er dog hurtigt overstået. Jo tættere du kommer på enden, jo sværere bliver det dog, så der bliver måske brug for at teame op med venner.

Week 6 Wolverine challenges er nu live og det kræver blandt andet at du besejrer Wolverine ved The Weeping Woods. Begge Wolverine outfits er tilgængelige, men det er ikke en nem challenge -på nogen måde. Du skal blandt andet bøvle med Wolverine’s healing evner, og hvis andre spillere angriber dig undervejs, er det pludselig virkelig op ad bakke. Tag derfor hellere et par venner med, som kan holde din ryg fri imens du koncentrerer dig om Wolverine.

3732340 ehggh9cu0aaa4gg
Season 4 Wolverine skin

Dette kræver det for at låse op for det nye skin

Wolverine Fortnite skin:

  • Køb Season 4 battle pass
  • gennemfør alle Wolverine challenges

Wolverine (classic) Fortnite skin:

  • Køb Season 4 battle pass
  • lås op for Wolverine’s skin
  • gennemfør 10 challenges fra week 5 eller 6