Call of Duty: Warzone’s nyeste sniper er en OP dræbermaskine

Call of Duty: Warzone

Hvis du har været et smut inde og spille Call of Duty: Warzone i de sidste par dage, har du med al sansynlighed bevidnet den mægtige SP-R 208’s kræfter.

Den nye Sniperriffel – der tilsyneladende er baseret på R700 sniperen fra CoD 4 – er allerede godt på vej til at blive det bedste våben af sin slags. En imponerende mobilitet kombineret med en høj damage og fire rate gør SP-R riflen til en quickscope drøm. Den har ingen synlige mangler, hvilket nok betyder at Infinity Ward skal Nerfe den en del.

Selv fra level 1 og uden attachments føles SP-R’en overraskende god.

Et enkelt skud i brystet er nok til at ødelægge armor totalt. Tilføjer du et 26” løb og smider et .337 Lapua magasin, kan riflen skade så meget over lange distancer at du er garanteret et 1-shot headshot. Det kan andre rifler også, men forskellen er at de er mere kluntede og kræver en stabil tracking af fjenden.
MW SP R 208 Weapon Detail 001
Som det ser ud nu, er riflen så sjov og brugbar i alle situationer, at det at have den i sit Warzone loadout med en SMG eller Assault føles oplagt. Ser man på mængden af selvsamme rifler der popper ud af døde spillere på banen, er man tilbøjelig til at tænke at community’et er enig. I hvert fald indtil videre.

 

Fan af Fall Guys? Så glæd dig til season 2 der kommer lige om lidt!

 

Selv efter CoD’s noget afslappede forhold til weapons balance har SP-R’en nok brug for at bliver nerf’et. I hvert fald hvis det skal blive ved med at være sjovt at hoppe ind på Warzone slagmarken. Infinity Ward er muligvis gået lidt over gevind i et forsøg på at lokke spillere til at punge ud for deres Call of Duty: Warzone battle pass som øjeblikkeligt låser op for våbnet. På den anden side er det et underholdende kig tilbage til en tid hvor sniper rifler dominerede CoD, specielt blandt dem der mestrede quickscoping.